Echipamente pentru statii distributie carburanti si depozite produse petroliere

Sistem automat de masurare a nivelului din rezervoare Tokheim ProGaugeTokheim ProGauge furnizeaza un set complet de solutii pentru managementul stocului de produse petroliere si mediului. Tokheim ofera o gama variata de sisteme – de la sondele entry level, la console inovative, si pana la pachete de management al stocului de produse petroliere pentru head-office. Solutiile oferite asigura conformitatea cu legislatia locala, va permit administrarea stocului de carburant din reteaua dvs., urmarirea informatiilor de stoc si a livrarilor, si nu in ultimul rand profitul conpaniei dvs.

O gama variata de sonde

Tokheim ProGauge ofera clientilor o gama variata de sonde. Sondele cu siguranta intrinseca sunt fabricate din otel inoxidabil pentru a oferi o solutie durabila si de calitate. Utilizand tehnologia magnetostrictiva, sondele sunt foarte precise si sunt disponibile intr-un domeniu de dimensiuni (500mm – 5500 mm). Mai mult, aceste sonde sunt potrivite pentru toate tipurile de carburant, inclusiv GPL and AdBlue®.

Optional sonda wireless

O gama de sonde wireless sunt disponibile ca o solutie acolo unde conectarea prin fir nu este o optiune. Sondele wireless Tokheim utilizeaza o tehnologie inovativa pentru imbunatatirea fiabilitatii si interferenta redusa. O banda dedicata pentru masurare si telemetrie este ce mai potrivita solutie pentru conditiile dintr-o statie de carburanti. Instalarea usoara a sondelor wireless si a antenelor elimina nevoia saparii unui sant pentru instalarea cablurilor.

Consola Maglink

Tokheim ProGauge are o larga varietate de optiuni privind consolele. Disponibile de la 2 la 32 rezervoare, consolele Maglink ofera configuratii flexibile pentru utilizarea intr-o varietate de situatii, atat prin cablu cat si wireless. O interfata web prietenoasa permite cu rapiditate operatorului sa acceseze o varietate de meniuri simple. Multiple interfete POS sunt suportate, inclusiv optiunea Magdirect care ofera o interfata directa cu sondele