PrezentareSocietatea Comerciala CHEMOIL IMPEX SRL, infiintata in anul 1991, acumuleaza doua decenii de experienta in domeniul echipamentelor pentru depozitarea, procesarea si distributia produselor petroliere. Activitatea firmei vizeaza in principal gospodariile de carburanti, depozitele de produse petroliere, rafinariile, rampele de incarcare-descarcare produse petroliere si statiile de distributie carburanti.

Avand in vedere concurenta in continua crestere, firma s-a orientat la selectarea tehnologiilor si echipamentelor cele mai moderne importate de la firme de top din Germania, Italia, Austria, Anglia, Elvetia si Franta. Cum aceste echipamente sunt utilizate in procese cu pericol de explozie si in tranzactii directe cu consumatorii, a fost necesara omologarea acestora din punct de vedere metrologic (BRML), antiex (INSEMEX), presiune (ISCIR) si fiscal (MINISTERUL DE FINANTE). Firma SC CHEMOIL IMPEX SRL si-a completat si dezvoltat continuu, in timpul acestui deceniu, profilul cu noi activitati: inginerie, instalare, procurement si service.

Pentru asigurarea unei activitati de service caracterizata prin promptitudine si profesionalism, s-au format echipe de service in toata tara, constituite din specialisti scolarizati in strainatate la nivelul celor mai recente exigente. Expertii firmei poseda atestate atat interne cat si externe care le permit efectuarea de activitati in conformitate cu reglementarile romanesti si internationale. Gradul de complexitate si nivelul de performanta al lucrarilor efectuate intr-un domeniu atat de special au impus de asemenea dotarea firmei cu aparatura, scule si echipamente de interventie la nivelul standardelor internationale. Imaginea firmei a fost completata prin construirea unui sediu propriu care acopera ca functionalitate toate atributele unei societati comerciale moderne: tehnica de calcul (IT), ateliere de reparatii, birouri tehnice, magazii, show-room, sala de conferinte, camere de oaspeti, etc. In ceea ce priveste relatiile de parteneriat, beneficiarii cei mai importanti se situeaza in aria marilor retele de distributie (PETROM, LUKOIL, ROMPETROL), precum si in sectorul benzinariilor particulare.

© SC Chemoil Impex SRL 2011